NOWOŚĆ !!!
WAŁEK DO GŁADZI L'outil Parfait Enduit

Profesjonalny wałek L'outil Parfait Enduit do ręcznego nakładania gładzi szpachlowej na ściany i sufity. Wałek do gładzi wykazuje wysoką absorbcję materiału oraz łatwą pracę. Jedyny na rynku profesjonalny wałek dedykowany do nakładania gładzi gipsowej. Został przetestowany w użyciu na gładzi różnych producentów. Wysoka jakość wykonania wałka sprawia, że jego żywotność jest długa.
Charakterystyka:
- wytrzymałość w standardzie premium,
- tkany plusz poliamidowy specjalnie przetworzona,
- stabilna struktura włosia wysoka absorbcja i dystrybucja nakładanego materiału bardzo
- gładkie wykończenie powierzchni,
- nie strzępi się,
- łatwy w czyszczeniu
- produkcja: Francja
- klasyfikacja jakości: premium,
- dla wymagających użytkowników
Zastosowanie:
-profesjonalne nakładanie gładzi szpachlowej

NOWOŚĆ !!!
Gwoździarka gazowa
TJEP GRF 34/100 Excellent GAS




Gwoździe łączone papierem 3.1 x 98 mm BKRI 2800szt

Gwoździe łączone papierem, typ D, 34'
Pasują do takich narzędzi jak RGN, TJEP, Senco, Stanley Bostitch, Paslode itp.


Nabój gazowy TJEP Superfuel, całoroczny , fioletowy

Nabój TJEP SuperFuel, purple zapewnia najwyższą moc wbicia. Pozwala kontynuować pracę nawet wtedy, gdy temperatura spada do -15°C!
Pasuje do: TJEP GRF 34/100 EXCELLENT GAS


Nabój gazowy do PASLODE

Nabój gazowy OK do gwoździarek PASLODE

Ostatnia aktualizacja: 21-10-2019
(c)2019, Hurtownia TERMEX, Wszelkie prawa zastrzeżone. kontakt: 71-398-97-93

Liczba odwiedzin: 163860
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem